Envida - Larisa

Het liefst woont u natuurlijk in uw eigen huis, zo lang mogelijk. Heerlijk vertrouwd. Maar misschien heeft u tijdelijk intensieve zorg nodig, als u bijvoorbeeld herstellend bent na een ziekenhuisverblijf. Larisa biedt veel mensen een tijdelijk thuis. Het nieuwe verpleeghuis, dat eind februari 2016 in gebruik werd genomen en in juni 2016 officieel zal worden geopend, biedt plaats aan 90 bewoners. In het gebouw zijn 36 kamers bestemd voor mensen met lichamelijke beperkingen en 54 kamers voor mensen met een dementieel beeld (zoals Alzheimer).

Er is een revalidatieafdeling; daar kunt u na een ziekenhuisverblijf revalideren, om daarna gewoon weer naar huis te gaan. Larisa biedt ook dagbehandeling.

Larisa ligt aan de rand van de oude binnenstad van Maastricht. Rondom het huis ligt een prachtig, royaal wandelgebied, met een vijver en bankjes. Wie liever binnen blijft kan gebruik maken van allerlei voorzieningen: een kapper, kapel, diverse recreatiezalen en een kleine winkel. U hoeft zich niet te vervelen: we organiseren allerlei activiteiten waar u als bewoner aan kunt deelnemen. Of niet, zo u wilt!

Adres

Adres:

Polvertorenstraat 20
6211 LX Maastricht
Nederland

Salon Bertine, de perfecte partner in uw zorginstelling!

Met hart en ziel betrokken bij de doelgroep worden producten aangeboden tegen een, voor de klant, aantrekkelijke prijs en leveren we kwaliteit en continuïteit van zorg.

ontdek de mogelijkheden