Voor zowel onze clienten als onze partners heeft het vele voordelen om samen te werken met Salon Bertine.

Uiterlijke verzorging

Kiezen voor Salon Bertine betekent 3 disciplines onder 1 dak; Kapsalon, Schoonheidssalon en Pedicure. Dus een totale ontzorging op het gebied van uiterlijke verzorging.

Betaalgemak

Meerdere behandelingen in 1 maand? Of misschien wel meerdere afspraken? Bij Salon Bertine boeken we alles in, in ons systeem en ontvangen onze cliënten 1x per maand en verzamelfactuur. Wel zo handig en overzichtelijk!

Betrokken en persoonlijk

Al onze medewerkers (m/v) zijn door ons geselecteerd op basis van de Salon Bertine filosofie. Dat betekent dat op elk van onze locaties de meest betrokken medewerkers u persoonlijk benaderen. Dit zorgt ervoor dat onze cliënten zich welkom voelen en het knippen, verzorgen van de nagels of huid zorgt voor een ware oase.

Dementievriendelijk

In Nederland en België neemt de groep dementerende steeds verder toe. Daarom heeft Salon Bertine zich ook gespecialiseerd in het omgaan met dementerenden. Deze doelgroep heeft een andere aanpak en zorgen ervoor dat onze medewerkers om kunnen gaan met mensen met een dementie.

De diensten van Salon Bertine

Kapper

Onze belangrijkste tak in de zorg is de kapsalon ook wel zorgkapper genoemd. In elk van onze locaties is dit het primaire stukje wat wij aanbieden.

Pedicure

Als uitbereiding op onze diensten verzorgen wij ook pedicure op de locaties. De cliënten kunnen hiermee compleet verzorgd worden voor de nagels en handen.

Schoonheid

En uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid tot het bezoeken van een schoonheidsspecialiste. Hiermee hebben we 3 specialisaties onder 1 dak.

Salon Bertine, de perfecte partner in uw zorginstelling!

Met hart en ziel betrokken bij de doelgroep worden producten aangeboden tegen een, voor de klant, aantrekkelijke prijs en leveren we kwaliteit en continuïteit van zorg.

Onze Partners