Anima Care - Woonzorgcentrum Kristallijn

In een eerste fase onthaalt Kristallijn de 57 bewoners van Ark van Noé. In januari 2020 zullen 49 bijkomende woongelegenheden in gebruik worden genomen. De totale capaciteit zal dan 106 woongelegenheden bedragen. Meer dan 70 gedreven medewerkers staan klaar om dag in dag uit het beste van zichzelf te geven en de kwaliteitsvisie van Anima Care in praktijk te brengen.

De bewoners worden verwelkomd in stijlvolle, lichtrijke en ruime kamers die uitgerust zijn met onder meer een in de hoogte verstelbaar bed, digitale flatscreen televisie, koelkast, kluis en rolstoeltoegankelijke badkamer. Om sociale contacten te bevorderen zijn er vele stille zithoekjes, knusse salons en gezellige leefruimtes. Het sfeervol “Grand Café” is de plaats waar bewoners samen met hun bezoekers in een ontspannen sfeer een glas kunnen drinken. Vanzelfsprekend is er ook aandacht besteed aan een goed uitgeruste kinesitherapieruimte, een kapsalon, pedicure en manicure. Voor personen met dementie is er een aparte afdeling met een eigen binnentuin. 

Openingstijden & adres

Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdag9:00u - 16:00u
Donderdaggesloten
Vrijdaggesloten
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten
Adres:

Grote Spouwenstraat 8
3740 Bilzen
België

geen locatie afbeelding gevonden

Salon Bertine, de perfecte partner in uw zorginstelling!

Met hart en ziel betrokken bij de doelgroep worden producten aangeboden tegen een, voor de klant, aantrekkelijke prijs en leveren we kwaliteit en continuïteit van zorg.

ontdek de mogelijkheden