Anima Care - Woonzorgcentrum Ravelijn

Ons woonzorgcentrum is gespecialiseerd in het verlenen van de juiste zorg, rekening houdend met uw graad van autonomie en uw wensen.

Elke ruimte is warm gedecoreerd en voorzien van mooi en functioneel meubilair. De vele lees- en zithoeken, de grote terrassen en de prachtige tuin dragen bij tot de unieke charme van het gebouw. Het gebouw is overal rolstoeltoegankelijk.

Capaciteit

Ravelijn telt 41 eenpersoonskamers. Deze ruime, lichte kamers mag u als bewoner met uw dierbaarste aandenkens aankleden.

Uitrusting

Alle kamers zijn uitgerust met de allernieuwste zorginfrastructuur, zoals een in de hoogte verstelbaar elektrisch bed, aangepast sanitair en een rolstoeltoegankelijke badkamer. Ze zijn uiterst comfortabel en beschikken allen over een flatscreen-tv, een ingebouwde geruisloze koelkast, een kluis en een internet- en telefoonverbinding.

Medewerkers

Elke dag opnieuw staan meer dan 50 medewerkers paraat om het beste van zichzelf te geven om u een comfortabel verblijf met aangepaste zorgen te kunnen aanbieden. Ons zorgteam, bestaande uit verpleegkundigen, zorgkundigen, kinesisten en ergotherapeuten, beschikt over professionele hulpmiddelen en staat garant voor een kwaliteitsvolle verzorging.
Wij hechten erg veel belang aan de selectie, coaching en vorming van onze medewerkers. Naast onze vereisten qua professionalisme en ervaring, worden onze teamleden ook geselecteerd op hun menselijke kwaliteiten. Vriendelijkheid, respect en oprechte interesse in u en uw familie vormen samen met zorgzaamheid de kern van onze aanpak.

Onze onthaalmedewerkers, de onderhoudsploeg, de keukenmedewerkers en het technische team staan in voor de omkadering. Zij werken heel nauw samen met het zorgteam.

Openingstijden & adres

Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdag9:00u - 16:00u
Donderdaggesloten
Vrijdaggesloten
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten
Adres:

Diesterpoort 1
3440 Zoutleeuw
Belgi├ź

Salon Bertine, de perfecte partner in uw zorginstelling!

Met hart en ziel betrokken bij de doelgroep worden producten aangeboden tegen een, voor de klant, aantrekkelijke prijs en leveren we kwaliteit en continuïteit van zorg.

ontdek de mogelijkheden