Land van Horne - Hieronymus

In het voormalig minderbroederklooster in Weert is zorgcentrum Hieronymus gevestigd. De geschiedenis van dit klooster gaat terug tot het jaar 1461. Hoewel Hieronymus dicht bij het centrum van Weert ligt, biedt het zorgcentrum een oase van rust.

Alle vormen van ouderenzorg onder één dak

Zorgcentrum Hieronymus biedt u alle vormen van ouderenzorg onder één dak. Daarbij kan gedacht worden aan verzorging, maar ook complexe verpleging. Er zijn in het complex 66 appartementen voor cliënten met een indicatie voor zorg met verblijf (verzorgingshuiszorg) en voor cliënten met een indicatie voor zorg met verblijf en behandeling (verpleeghuiszorg). Ook kortdurend verblijf behoort tot de mogelijkheden.

Zorg op maat

Wij vinden het belangrijk dat u in Hieronymus zo zelfstandig mogelijk kunt wonen, binnen een prettige en veilige leefomgeving. Een nieuw thuis. Familie, vrienden en de lokale gemeenschap zijn hierbij van grote waarde. Uw mogelijkheden en behoeften, met ondersteuning van mensen uit uw omgeving, vormen het uitgangspunt bij het bieden van onze zorg. Professionele zorg is aanvullend en ondersteunend.

Sfeer en karakter

Naast de best passende zorg zijn ontmoeten, gezelligheid en sfeer erg belangrijk. Ieder zorgcentrum van Land van Horne heeft een eigen sfeer en karakter. Hieronymus is een bijzondere locatie met prachtige tuinen waar u heerlijk kunt wandelen. In het zorgcentrum zijn verschillende faciliteiten en voorzieningen waar u gebruik van kunt maken. Ook worden er vele gezellige activiteiten georganiseerd waaraan u kunt deelnemen. Kijk voor meer informatie over de faciliteiten en activiteiten bovenaan deze pagina.

Openingstijden & adres

Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdaggesloten
Donderdag9:00u - 12:00u
Vrijdaggesloten
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten
Adres:

Biest 43
6001 AP Weert
Nederland

Salon Bertine, de perfecte partner in uw zorginstelling!

Met hart en ziel betrokken bij de doelgroep worden producten aangeboden tegen een, voor de klant, aantrekkelijke prijs en leveren we kwaliteit en continuïteit van zorg.

ontdek de mogelijkheden