Proteion - Roncalli

Wonen

Proteion Roncalli heeft 127 appartementen, waarvan 66 voor mensen met lichamelijke beperkingen en 61 voor mensen met dementie.

Ieder(e) kamer/appartement is voorzien van een bed en een eigen badkamer. Verder kan deze ingericht worden met eigen spulletjes. Op elke etage is een gezamenlijke huiskamer waar activiteiten plaatsvinden.

Zorg en behandeling

Naast een fijn thuis biedt Roncalli goede zorg en behandeling. Al onze bewoners hebben zorg nodig, elk met een ander accent vanwege hun specifieke achtergrond

en beperkingen. In de geborgenheid van kleinschalige afdelingen bieden wij onze bewoners de ondersteuning die past bij hun zorgvragen en belevingswereld. Daarbij gebruiken we ook slimme hulpmiddelen, zoals de CRDL en de Tovertafel. Deze hulpmiddelen bieden geborgenheid, stimuleren het geheugen en toveren een glimlach op het gezicht.

Familie altijd welkom

Graag verwelkomen wij naasten en familie in ons zorgcentrum en in het huis van de bewoners. Zij kunnen op elk moment van de dag langskomen, met de bewoner op pad gaan of aanschuiven aan tafel. We streven ernaar dat familieleden zich maximaal betrokken voelen bij het leven en de zorg voor hun naaste.

Openingstijden & adres

Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdaggesloten
Donderdag9:00u - 15:00u
Vrijdaggesloten
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten
Adres:

Oranjelaan 79
6042BC Roermond
Nederland

Salon Bertine, de perfecte partner in uw zorginstelling!

Met hart en ziel betrokken bij de doelgroep worden producten aangeboden tegen een, voor de klant, aantrekkelijke prijs en leveren we kwaliteit en continuïteit van zorg.

ontdek de mogelijkheden