Sevagram - Zorgcentrum Fonterhof

Fonterhof is een kleinschalig zorgcentrum met 62 woningen voor ouderen.

Het zorgcentrum ligt tegenover de basisschool in de rustige dorpskern van Berg en Terblijt (gemeente Valkenburg aan de Geul) en is gesitueerd in de prachtige, heuvelrijke omgeving tussen Heerlen en Maastricht. Beide steden zijn van hieruit goed bereikbaar. In de directe omgeving van Fonterhof is voldoende parkeergelegenheid. Het winkelcentrum, de kerk, het postkantoor en de bank liggen op loopafstand. Datzelfde geldt voor het gezondheidscentrum, waar onder meer een huisarts is gevestigd.

Fonterhof beschikt over 59 éénpersoons- en drie speciale echtparenkamers. De kamers zijn verdeeld over de begane grond en twee verdiepingen, die met een van de liften gemakkelijk bereikbaar zijn. 

Op de begane grond bevinden zich verder de receptie, een activiteitenruimte, de gezellige Gasterie, een stilteruimte, een therapieruimte, een kleine winkel en de kapper. Zowel op de eerste als de tweede verdieping zijn een huiskamer en een zusterpost.

Openingstijden & adres

Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdaggesloten
Donderdag9:00u - 17:00u
Vrijdaggesloten
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten
Adres:

Valkenburgerstraat 114
6325 BR Berg en Terblijt
Nederland

Salon Bertine, de perfecte partner in uw zorginstelling!

Met hart en ziel betrokken bij de doelgroep worden producten aangeboden tegen een, voor de klant, aantrekkelijke prijs en leveren we kwaliteit en continuïteit van zorg.

ontdek de mogelijkheden