Verpleeghuis Bergweide

Bergweide onderscheidt zich als kleinschalige, zelfstandige zorgaanbieder tussen grote zorgaanbieders in de regio dankzij haar concept van kwalitatief goede zorg, waarbij een belevingsgerichte - en menslievende werkwijze centraal staat en “gewoon wonen” wordt benadrukt.     

De kern van onze zorg is samen garant te staan voor optimale zorgkwaliteit, waarbij menslievendheid en menswaardigheid hand in hand gaan vanuit welgemeende zorgzaamheid en vakmanschap.                          

De medewerkers van Bergweide leven zich in, in datgene wat  de cliënt beweegt en fijn vindt.  “Elkaar ontmoeten van mens tot mens is daarvoor een voorwaarde”. Daarom is persoonlijk contact belangrijk in onze visie op zorg. Dit geldt tevens voor de naasten van onze bewoners; ook zij kunnen rekenen op benodigde steun en aandacht van onze kant. 

Vanuit bovengenoemde visie bestaat binnen Bergweide bijzondere aandacht voor het geestelijk welzijn van haar bewoners en wordt extra aandacht geschonken aan zingeving en spiritualiteit, hetgeen kenmerkend is voor de identiteit van Bergweide.

Openingstijden & adres

Maandaggesloten
Dinsdag9:00u - 14:00u
Woensdag9:00u - 15:00u
Donderdag9:00u - 15:00u
Vrijdag9:00u - 12:00u
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten
Adres:

Voskuilenweg 12
6416 AK Heerlen
Nederland

Salon Bertine, de perfecte partner in uw zorginstelling!

Met hart en ziel betrokken bij de doelgroep worden producten aangeboden tegen een, voor de klant, aantrekkelijke prijs en leveren we kwaliteit en continuïteit van zorg.

ontdek de mogelijkheden