Wij hebben speciaal voor onze klanten een online omgeving; mijn.salonbertine.nl.
Hier kunt u uw klantgegevens opslaan en bijhouden. Ook worden hier facturen zichtbaar van de behandelingen die voor u in een van onze salons worden uitgevoerd. Verder vind u hier altijd de actuele gegevens voor uw vestiging zoals openingstijden, prijzen en uw contactpersoon voor vragen.

Afspraak maken

U kunt tijdens de openingstijden onze salons bezoeken zonder afspraak, maar om wachttijden te voorkomen is het aan te raden een afspraak te maken.
Voor het maken van een afspraak kunt u de salon bezoeken of u maakt eenvoudig een afspraak via mijn.salonbertine.nl. Heeft u een feest of een andere belangrijke afspraak en is het niet mogelijk tijdens onze openingstijden te komen, dan kunt u ons altijd bellen. Samen kijken we dan naar een oplossing.

Openingstijden en Prijzen

Omdat de openingstijden en prijzen van onze salons verschillend kunnen zijn kunt u altijd de actuele openingstijden per vestiging zien via onze website salonbertine.nl of rechtstreeks op uw gebruikerspagina in mijn.salonbertine.nl.

mijn salonbertine mobiel

Betalingsmogelijkheden

U ontvangt na afloop van iedere maand een verzamelfactuur per email. U dient zelf het bedrag binnen 14 dagen over te maken op onze bankrekening via een overboeking of online betaling, tenzij u automatische incasso heeft ingesteld.
U kunt gebruik maken van drie betaalmogelijkheden.
• Automatische incasso
• Online betaling (via Mollie)
• Overboeking

U kunt ook nog na elke behandeling contant afrekenen in de kapsalon. Wilt u uw betalingsmogelijkheid veranderen? Dat kan! Wijzig dit eenvoudig door uw gebruikersprofiel te bewerken en op te slaan.

Aan de slag met mijn.salonbertine.nl

U kunt zelf eenvoudig aan de slag met uw eigen online omgeving. Maak snel uw persoonlijke profiel aan op mijn.salonbertine.nl.

1. Ga naar mijn.salonbertine.nl in uw webbrowser.

2. Klik op ‘Registreer nu’.

3. Vul uw gegevens volledig in en klik op ‘Nieuw account maken’.

4. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.

5. Klik op de bevestigingslink in de e-mail.

6. U bent ingelogd. Op uw profielpagina ziet u vervolgens alle actuele gegevens.